Temat: [Focus 2018- ] Wrażenia z jazdy nowym modelem
View Single Post
Stary 10-04-2019, 10:50   #399
potraff
ford::advanced

Imię: Wiktor
Model: Focus cztery z kartonem mleka a był mondeusz cztery
Silnik: EB
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Wrażenia z jazdy nowym modelem

Cytat:
Napisał edmun Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zwykły Kowalski mając 3 salony w swojej okolicy szuka FocusaMK4 z placu.
dwóch dealerów ma takie nawet fajnie wyposażone bez adaptacyjnych w średniej cenie
Ja bym takiego kupił Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pisząc do salonów (bo w promieniu ode mnie do 100km mam salonów, oczywiście Sosnowiec i Katowice podjechałem osobiście, ale Chorzów, Gliwice, BB, Rybnik, Częstochowa i w Krakowie to pisałem @), pisałem o moich oczekiwaniach, wspominając, że full ledy nie są musem, ale miłym dodatkiem. Co ciekawe nie pisałem jakiej wersji szukam, nie określałem funduszy.
Sosnowiec mnie sporo rozczarował, bo teoretycznie miałem podobną ofertę jak za swojego, ale szarego z gorszym wyposażeniem, zadałem pytanie o Titanium, to mi facet odpisał w dużym skrócie, że jak się zdecyduje, to mam podjechać i wtedy mi przedstawi ofertę. A pochwalę tu Chorzów i Częstochowę, te nie dały mi odczuć, że za bardzo grymaszę, a grymasiłem okropnie.
Czyli dostałem ofertę za trend edition, chciałem titanium czyli droższy a facet się żachnął Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , no to podziękowałem w podobny sposób.
potraff jest offline   Odpowiedź z Cytatem