Temat: [Focus 2018- ] Wrażenia z jazdy nowym modelem
View Single Post
Stary 10-04-2019, 11:53   #405
Fiesta Mk8 ST Line
ford::professional

Imię: Michał
Model: Fiesta Mk8 ST-Line, Mondeo Mk5 Turnier PS
Silnik: 1.0 EB, 2.0 ropniok
Rocznik: 2018, 2019
Domyślnie Odp: Wrażenia z jazdy nowym modelem

Mam grzaną szybę w fieście, parkuję pod zadaszeniem (carport) w domu i zamarznięta szyba po nocy bardzo rzadko się zdarza. Jednak za każdym razem gdy wychodzę z pracy (stoi pod gołym niebem) korzystam z tego dobrodziejstwa i po minucie mogę przetrzeć rozpuszczony szron wycieraczkami . Jasne, jak ktoś ma garaż w pracy i w domu to przydatność jest sporo mniejsza, jednak ja nadal wolałbym to mieć niż nie mieć bo ja tych drucików nie widzę (w sensie nie wypatruję ich bo wiem że tam są) a wzrok jeszcze mam dobry i nie przeszkadza mi to w ogóle, nawet w polaryzacyjnych okularach.
Co do wpływu grzanych foteli na "męskość", sorki ale do mnie takie argumenty nie trafiają, bo jak wsiadam do zamrożonego auta to dziękuje opatrzności za wynalezienie grzanego stołka i kierownicy. Po 2-3 minutach już to wszystko wyłączam żeby mi się nabiał czasem nie zagotował Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. To tak jak jesteś bardzo głodny i nagle masz możliwość zjedzenia gorącej, pachnącej pizzy, wiesz że nie jest dobra dla Twojego zdrowia ale masz to gdzieś, bo język Ci uciekł do d...y z głodu.

Bump:
Cytat:
Ktoś próbował może wejść w menu ukryte w zegarach ,tak jak to się da w mondeo mk4 i mk5 ?
https://www.youtube.com/watch?v=NOZckis6qt8
Fiesta Mk8 ST Line jest offline   Odpowiedź z Cytatem