Cytat:
|
W konfiguratorze jest opcja nagrzewnicy. Ma ktoś? W sumie nie ma tego ani w katalogu ani w cenniku. Jakaś zaszłość czy nowość?
|
Mam nagrzewnicę, korzystałem z niej.
Czy w Vignale jest coś dodatkowego elektrycznego? Nie wiem, na pewno spalinowa jest i działa dobrze. Nie robiłem dokładnych testów, ale po paru minutach, gdy schodziłem do auta, to nawiew był ciepły. Można także auto włączyć zdalnie i wtedy działa także podgrzewanie foteli, kierownicy oraz klima. Pilot Webasto łapie do 500m oraz są 2 tryby do zaprogramowania.
Cytat:
13900 km - wąż między turbo a kolektorem spadł po raz drugi. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Mi przydomowy 'Heniek' poprawił w trasie, ale usterka wróciła po 500km. Jutro kolejna wizyta w ASO. 4500km za mną.
Oho, muszę się zainteresować, choć moje jest akurat z 22-24.01.2019r.
Cytat:
|
nie wiem jak oni jeżdżą po autostradach, że wychodzi im takie spalanie... mój pali średnio ~7, a jeździ albo po mieście, albo po autobanach - i to nie 140-160km/h, tylko raczej 180-210.
|
U mnie średnio także ~7l, choć przy 200km/h na autostradzie spalanie jest ~9-10l. Rośnie także z załadowanym autem.
Cytat:
|
ale tam napisali, ze na autostradzie wychodzi im ponad 8 litrow - i to mnie dziwi, przy znacznie wyzszych predkosciach wychodzi mi o litr mniej...
|
Przy stałej jeździe 200km/h spala Ci tylko 7l/100? Bierzesz pod uwagę średnie czy chwilowe spalanie?