Temat: [Focus 2018- ] Wrażenia z jazdy nowym modelem
View Single Post
Stary 11-04-2019, 15:04   #500
bidżej
ford::professional

Model: Focus MK4
Silnik: 2.0 EcoBlue + A8
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Wrażenia z jazdy nowym modelem

Cytat:
Napisał mdmowski Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pogadam jutro w ASO, ale pewnie nic nie zdziałam i tylko naciągną to co jest.
Naprawił Ci to od ręki?
przyjechal facet z ADAC (maja jakis uklad z Fordem), zalozyl waz, skasowal blad, chwile pogadalismy i pojechal. Pokazal mi w miedzyczasie, ze trzeba to na prawde naciagnac zeby wszystko poskrecac i uprzedzil, ze predzej czy pozniej znowu spadnie i ze powinienem podjechac do ASO, to moze cos poradza.
No ale juz widze jak goscie w ASO stwierdzaja ze okej, zaloza mi dluzszy waz cisnieniowy ciety z metra z pobliskiego sklepu motoryzacyjnego... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pewnie trzeba bedzie poczekac az Ford zrobi wlasne czesci, a w miedzyczasie jezdzic z zestawem narzedzi w bagazniku i na biezaco zakladac waz samemu.

EDIT:
Tak sie teraz zastanawiam, czy ta szarpiaca skrzynia nie pomaga temu wezowi spasc. To by bylo fajne kombo.
Podjade jutro do ASO i sprobuje pogadac. Moze po drodze uda mi sie jakos nagrac ta skrzynie, zeby ogarnac 2 sprawy na raz.

Ostatnio edytowane przez bidżej ; 11-04-2019 o 15:10
bidżej jest offline   Odpowiedź z Cytatem