View Single Post
Stary 11-04-2019, 19:00   #2263
CasualLounge
ford::average

Imię: Łukasz
Model: Ford S-Max
Silnik: 2.0 145KM
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Czas się rozglądać - opony na lato i ...

Cytat:
Napisał Parch Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeśli masz zamiar pozostać przy S-MAX mk1 (obojętnie czy przed, czy po FL), to opony możesz przecież przełożyć. Nie ma znaczenia jaki to będzie silnik, o ile zakup opon będzie przemyślany.
Cytat:
Napisał weuek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No właśnie - kup opony przyzwoite, bo kolejne auto na bank będzie na gorszych (starych).
Cytat:
Napisał pawex01 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeśli dalej myślisz o S-Max-ie to zrób tak jak radzą koledzy. W nawiązaniu do wcześniejszej naszej dyskusji ja zamieniłem małyszkę avant 1,9 TDI AVF na 1,6 Ecoboost i jak na razie jestem zadowolony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Miałem przyjemność jazdy S-maxem z silnikiem 2,0, i moim zdaniem 5 biegów w takim aucie i brak turbiny - to chyba jakieś nieporozumienie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdro
Witam Was Panowie,

chciałbym się pochwalić. Udało mi się zakupić za 1.500zł Continental PremiumContact 6, produkcja 2019, rozmiar 225/50R17 - pewnie pamiętacie jak miałem ciągoty do Primacy3 215/55. Opony już założyłem, w przyszłości przełożę je do nowszego S-Max. Korzystając okazji zamieszczam pomiar bieżnika:

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez CasualLounge ; 11-04-2019 o 19:05
CasualLounge jest offline   Odpowiedź z Cytatem