Witam wszystkich. Pierwszy post na forum.
Konto musiałem założyć po przeczytaniu rewelacji z 2019.75. W tym tygodniu miałem podpisywać zamówienie na Titanium 150 A8. Oczywiście informacji o zmianach od dilera brak dopóki nie zadzwoniłem z konkretnym pytaniem czy wielowachacz wypada z hatchabcka.
Dostałem oczywiście potwierdzenie że tak. W rozmowie wyszło że jest chyba szansa że zostanie w st-line 182 KM ale czekam na potwierdzenie tego w postaci jakiegoś cennika itp.
Miałem kupować dość bogata wersję w okolicach 130 k cennikowo wiec obecnie zastanawiam się czy nie przesiąść się na vignalle jeżeli będzie miało zawias/ łopatki i zrezygnować z pierdół typu Blind Spot, B&o i wskazanego przez narzeczoną dachu panoramicznego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ford podpadł jak cholera, ale co zrobić jak Mazda ma moim zdaniem lekko za słaby silnik a ceed po prostu mi się nie podoba ( na zewnątrz i wewnątrz)
W ostateczności będę walczył o duży upust w przypadku belki. Ile realnie da się wyciągnąć procent? Obecnie w Krakowie dostałem około 14 %.