View Single Post
Stary 12-04-2019, 10:19   #241
playlikeapro
ford::beginner

Imię: Michał
Model: Focus
Silnik: 1,5 Ecoboost 150KM
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Wrażenia z jazdy nowym modelem

Cytat:
Napisał AdoKrycha007 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
hmm rezygnować w ogóle z zakupu Focusa bo nie ma wielowahacza? To ja bym wtedy wziął go w kombi i miał wielowahacz. Chyba lepiej mieć Focusa niż go w ogóle nie mieć ;-) Czy aż tak kombii odstrasza że wszyscy się upierają na hatchback? ;-)

Kombiaka nie chce z kilku powodów (kolejność przypadkowa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.):
Nie podobają mi się kombiaki ( no chyba że volvo bo do tego to pasuje)
C***owe miejsce parkingowe i codziennie będę z niego wyjeżdżał i wjeżdżał na 3 razy ( testowane mk3 w kombi )
Przesiadka z Corsy więc nie wiem co będę woził nawet w 5 drzwiowej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kobieta się dokłada Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i zabroniła

Też wychodzę z założenia że lepiej mieć z belką niż nie mieć w ogóle co nie znaczy że nie jest to powód w walce o upusty/gratisy
playlikeapro jest offline   Odpowiedź z Cytatem