Temat: [Focus 2014-2018] Radio "Tesla look" w miejsce zwykłego
View Single Post
Stary 12-04-2019, 12:08   #13
sabaciontko
ford::professional

Imię: Mariusz
Model: Focus MK3, Mondeo MK5
Silnik: 1,6 TDCI(115KM) 2,0(180KM) 2,0(190KM)
Rocznik: 2013,2015,2021
Domyślnie Odp: Radio "Tesla look" w miejsce zwykłego

Cytat:
Napisał thorns Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tez zaczynam się rozglądać w tym temacie, biorę po uwagę oryginalny sync3 lub właśnie opcje z z androidem, moim zdaniem o wiele ciekawszą bo z większymi możliwościami.

Póki co zainteresował mnie:

1

ale opcja autora tematu wydaje się być ciekawsza, cenowo i wielkościowo

jedyny minus to brak CD

niestety zapewne przy tej kwocie dojdzie vat i cło
U mnie przesyłka dotarła DHL z Chin w 3 dni . Koszt radia ( Isudar PX5 Android 8 , 4 GB RAM) 312 $ + obsługa celna DHL i VAT razem - 91 zł.

Bump:
Cytat:
Napisał lukaszooo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Moim skromnym zdaniem mimo tego ze zamomtowałem juz kilka takich radii jest to badziew do potęgi. Bardziej funkcjonalne jest ori radio 4 cale. Napisze jeszcze raz, radio uruchamia sie 10-15s a zimą dotyk nie chodzi, trzeba czekac az w aucie zrobi sie ciepło. Sync2 jest 10 razy bardziej funkcjonalny od tych wynalazków z milionem aplikacji ktore nigdy się nie przydadzą.
Wystarczy zaznaczyć opcję Auto usypianie w Factory Settings i radyjko ( Android 8.0) jest wybudzane w 1 sek. Czułość dotyku także reguluje się w opcjach fabrycznych.

Ostatnio edytowane przez sabaciontko ; 13-04-2019 o 20:08
sabaciontko jest online   Odpowiedź z Cytatem