@
tryhp3
@
Fiesta Mk8 ST Line
Sprawdziłem i faktycznie jest coś takiego jak Active w hatchbacku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do zawieszenia w tej wersji... Stary cennik podaje, że jest tam wielowahacz niezależnie od silnika (we wszystkich dieslach i we wszystkich benzynach - nawet 1.0).
Skoro nowa specyfikacja mówi o tym, że wielowahacz wypada z wersji 5-drzwiowych z silnikami 1.5 (a nie wspomina nic o 1.0), to wydaje mi się, że chodzi wyłącznie o wersje "cywilne", a nie o wersję Active. Inaczej doszłoby do sytuacji (interpretując nowe zmiany dosłownie), że w nowym Active z silnikiem 1.5 byłaby belka, a z silnikiem 1.0 wciąż wielowahacz. Absurd...
Jest chyba tak, jak powiedział Tryhp, że w Active zawieszenie wielowahaczowe zostaje we wszystkich silnkach. Jeśli tak, to pojawiła mi się kolejna alternatywa dla Mazdy 3, Focusa ST i Ceeda - Focus HB Active
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Muszę pooglądać na filmach jak to wygląda, bo wcześniej byłem przekonany, że ta wersja występuje wyłącznie w nadwoziu kombi...
Edit: Ja pie*... Do czego to doszło, żeby klienci sami szperali po forach i głowili się nad tym, jak wyposażone będzie ich nowe auto...