Cytat:
|
...Mam pytanie jakie radio SONY muszę zakupić żeby w końcu poprawić dźwięk w moim mongku mk4.
Nadmieniam, że nie mam Conversa w swoim aucie.
Będę wdzięczny za wszelkie pomocne podpowiedzi.
|
W zasadzie każde poliftowe Sony tam pasuje (czyli z czarną gumką naokoło pokrętła) - za wyjątkiem oczywiście tego Audiphile.
Takie przedliftowe SONY również będzie pasowało - tylko trzeba byłoby dodawać przejściówki antenowe (takie akurat Sony mam na stanie)
Cytat:
|
Problem mam taki że w nowszym z 6000cd mam bluetooth i radio podaję pin przy łączeniu z tel. Jak podmienilem na Sony to telefon widział BT, ale radio już pinu nie podało podczas próby łączenia z tel. Dlaczego tak jest?. Po wymianie na Sony BT nadal j3st widoczny dla tel.
|
No bo ten z 2008 r. Mondzio jest ciuteczkę za stary... zapewne z początku roku.. (a konkretnie to radio Sony w nim - wciskamy 1 i 6 i za chwile mamy m.in. datę produkcji na wyświetlaczu) ... jeśli byłoby z drugiej połowy 2008 r. ten kod BT by się wyświetlał.
Podobnie jest z muzyką - w sensie też na tym radyjku z USB i poprzez BT - nie zagra (jeśli nawet byłby odpowiedni moduł i wiązka).
Ale głowa do góry - kiedyś trzeba było takie Sony wymienić na nowsze... a teraz można je zaktualizować.
Pozdrawiam