View Single Post
Stary 12-04-2019, 22:53   #478
Dan5
ford::amateur

Imię: Daniel
Model: Mondeo
Silnik: 1,5 Ecoboost
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Modyfikacje dołożenie Kamery Cofania

Cytat:
Napisał Danio's Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie lepiej jest założyć oryginalną kamerkę, będziesz miał wtedy linie skrętne. Zielone gniazdo zobaczysz jak ściągniesz plastiki trzymające półkę (można je zobaczyć też przez szczelinki z lewej strony). Co do tej kamerki to strasznie namieszałeś z tym linkiem, jak możesz to popraw, aby w łatwy i przyjemny sposób się odpalał. Ze zdjęcia widać że to chińczyk wzorowany na "oryginale". Zasilanie tak jak masz opisane na kamerce + do pin 2; - do pin 9; RCA pin 5 (bolec) i pin 7. Chcesz robić aktywację w serwisie Forda???

Poprawiłem link. Dzisiaj zabrałem się za założenie kamerki w miejsce w plastikowej blendzie i niestety poddałem się na razie. Odkręciłem od wewnątrz 4 nakrętki 10tki i nie mogę wyjąć tej całej plastikowej listwy między lampami w której są lampki podświetlania tablicy i mikrostyk. Może wiesz jak wyjąć ten plastik? Nie chcę niczego połamać a widzę,że klapa w Mondeo od zewnątrz jest plastikowa.
Dan5 jest offline   Odpowiedź z Cytatem