Ja w S-Maxie mam navi z pierwszego linku: V&S.
Instalował mi to elektryk (ja mam dwie lewe ręce). Instalacja bezproblemowa: tylko wpięcie wtyczek i wszystko chodzi bez żadnego problemu, szukania ustawień, itp: sterowanie z kierownicy chodzi, nawet wyświetla na wyświetlaczu na zegarach częstotliwość fal radiowych (mam mały, czerwony wyświetlacz).
Jakość dźwięku (wcześniej miałem 6000CD): bardzo wyraźnie słyszalna różnica (na plus oczywiście).
Odbiór radia: tak samo jak w 6000CD - tam gdzie miał problem z odbiorem - nadal ma.
WiFi: ja udostępniam z telefonu. Wszystko bez najmniejszych problemów.
Bluetooth (telefon): mikrofon zewnętrzny mam przyklejony na desce nad radiem (nie starczyło przewodu na pociągnięcie na podsufitkę). Brak echa, nikt z moich rozmówców nie narzekał na jakość odbioru.
Nawigacja: AutoMapa i Mapy Google- wszystko bez najmniejszych problemów.
Kamera cofania (też kupiłem od nich- tą droższą): wyświetla dobrej jakości obraz, jednak chwilami pojawia się lekkie migotanie które mi nie przeszkadza.
OBDII na Bluetooth + ForScan na nawigacji: bezproblemowa współpraca.
Nawigacja uruchamia się natychmiast po przekręceniu kluczyka, niestety aby chodziła kluczyk musi być w pozycji I (dzwoniłem i pytałem: powiedzieli że nie da się ustawić inaczej).
Pomoc techniczna (telefoniczna) 7 dni w tygodniu od 9:00 do 21.00: działa- sprawdzałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja kupiłem srebrną wersję. Kolor trochę się różni od konsoli w S-Maxie ale nie kaleczy to oczu bo jest ta srebrna obwódka która "odcina" nawigację od konsoli.
Wrażenia ogólne: bardzo jestem zadowolony z zakupu.
PS. Ciekawy jestem kto jest producentem tej navi, przed montażem szukałem jakiś symboli czy naklejek na obudowie ale nic nie było