Cytat:
|
fiesta Active też mi nie robi.
|
A mi z Forda podoba się w sumie właśnie Fiesta Active i Focus Active HB no i Kuga 2020, ale na tą jeszcze trzeba poczekać. Ale kupiłem głównie przez to, że chciałem nieco większy prześwit a nie chciałem SUVa, więc innego wyboru praktycznie nie było. Po za tym u Forda podobają mi się jeszcze auta typowo amerykańskie jak Mustang, Ranger czy EDGE.
Z tym, że jak dla mnie nadwozie typu kombi nie leży wcale.
Focus Active HB (chociaż te 17" trochę chyba za małe):
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
ewentualnie wykombinuję coś, żeby zmieścić dłuższe auto w garażu i kupię nową Giulię. Dzięki
@ fuji
za wspomnienie o Alfie. Nigdy wcześniej nie brałbym tej marki pod uwagę, a wersja Business za 130k wydaje się świetną ofertą. Dwulitrowy silnik, automat, rewelacyjnie wyglądające wnętrze, mocne skrętne xenony ze spryskiwaczami, bogate wyposażenie, 6,6s do setki. Czego chcieć więcej?
|
No ale to auto jest gołe w takiej cenie i nie wygląda. Felgi 16 to nawet w Focusie nie wyglądają a co dopiero w takim aucie. Dopłata do metaliku 4k. Pakiety które kosztują tysiące.
Jak auto ma dobrze jeździć to jeszcze można by coś w Subaru poszukać.