Cytat:
@ vegeciak
bez komentarza to pozostawiam.
|
Masz już Focusa, nie planujesz raczej zakupu następnego, wchodzisz w wątek zatytułowany "oczekiwania na odbiór, zmiany w specyfikacji" i jęczysz, że masz dość narzekań na kwestie związane z "oczekiwaniem na odbiór oraz zmianom w specyfikacji".
Faktycznie... Lepiej pozostaw to bez komentarza. Jeśli ignorowanie pojedynczych postów jest dla Ciebie zbyt trudne, to wystarczy że będziesz pomijał ten
osobny temat, który Ciebie raczej nie dotyczy.
Cytat:
|
No rakieta to nie jest, ale wielu wystarcza. Zresztą inni producenci też mają R3 1.0 np. Octavia czy Civic. PSA też ma zbliżone konstrukcje w swoich kompaktach (1.2). Nawet BMW wszedł w trzy cylindry. Ktoś przecież to wszystko kupuje i nie grymasi.
|
A czy ja jakoś strasznie krytykowałem silnik i pisałem, że nie da się nim jeździć? Zarzuciłeś mi, że w kółko narzekam na te same "wady" Focusa, więc ja "odbiłem piłeczkę" i stwierdziłem, że Ty również się powtarzasz, przesadnie zachwalając ciągle te same, wątpliwe zalety.
Reszty nawet nie ma sensu komentować, bo robi się niepotrzebna przepychanka i offtop. Gratuluję nowego auta, życzę bezawaryjnej jazdy. Dla mnie największą (jedyną?) zaletą cywilnej odmiany Focusa HB jest w tej chwili jego rewelacyjny design z zewnątrz. Trochę mało, żeby usprawiedliwić koszmarnie wysoką cenę za trzycylindrowego, plastikowego kompakta na belce. Dlatego naiwnie czekam na cennik odmiany ST, a w międzyczasie szukam alternatyw wśród innych marek
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.