View Single Post
Stary 14-04-2019, 13:37   #301
vegeciak
ford::advanced

Model: a
Silnik: a
Rocznik: a
Domyślnie Odp: Oczekiwanie na odbiór, zmiany w specyfikacji zamówienia.

Cytat:
Napisał stew66 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@vegeciak bez komentarza to pozostawiam.
Masz już Focusa, nie planujesz raczej zakupu następnego, wchodzisz w wątek zatytułowany "oczekiwania na odbiór, zmiany w specyfikacji" i jęczysz, że masz dość narzekań na kwestie związane z "oczekiwaniem na odbiór oraz zmianom w specyfikacji".

Faktycznie... Lepiej pozostaw to bez komentarza. Jeśli ignorowanie pojedynczych postów jest dla Ciebie zbyt trudne, to wystarczy że będziesz pomijał ten osobny temat, który Ciebie raczej nie dotyczy.

Cytat:
Napisał tryhp3 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No rakieta to nie jest, ale wielu wystarcza. Zresztą inni producenci też mają R3 1.0 np. Octavia czy Civic. PSA też ma zbliżone konstrukcje w swoich kompaktach (1.2). Nawet BMW wszedł w trzy cylindry. Ktoś przecież to wszystko kupuje i nie grymasi.
A czy ja jakoś strasznie krytykowałem silnik i pisałem, że nie da się nim jeździć? Zarzuciłeś mi, że w kółko narzekam na te same "wady" Focusa, więc ja "odbiłem piłeczkę" i stwierdziłem, że Ty również się powtarzasz, przesadnie zachwalając ciągle te same, wątpliwe zalety.

Reszty nawet nie ma sensu komentować, bo robi się niepotrzebna przepychanka i offtop. Gratuluję nowego auta, życzę bezawaryjnej jazdy. Dla mnie największą (jedyną?) zaletą cywilnej odmiany Focusa HB jest w tej chwili jego rewelacyjny design z zewnątrz. Trochę mało, żeby usprawiedliwić koszmarnie wysoką cenę za trzycylindrowego, plastikowego kompakta na belce. Dlatego naiwnie czekam na cennik odmiany ST, a w międzyczasie szukam alternatyw wśród innych marek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
vegeciak jest offline   Odpowiedź z Cytatem