Cytat:
Bardzo fajny wpis świadomego użytkownika, który przed zakupem poświęcił sporo czasu i odrobił "pracę domową" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Aż miło się czytało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Generalnie ciężko Ci pomóc (i mam wrażenie, że mój post nic nie wniesie), bo odpowiedź na większość pytań jest/będzie mocno subiektywna.
|
Przed zakupami staram się zbadać temat, a ponieważ jestem osobą dociekliwą to schodzi nie raz trochę czasu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wbrew pozorom Twój wpis właśnie jest pomocny. Ponieważ poza hałasem w dachu obawiam się także trwałości. Kolor z praktycznego punktu widzenia też skłaniałbym się do Chrome Blue. W konfiguracji biały ze szklanym dachem lusterka też są białe - nie wiem dlaczego, ale to coś co mi ciężko przełknąć. Z czarnym dachem lusterka są czarne i to wtedy świetnie kontrastuje. Klima automatyczna też stawiam za priorytet - użytkuję taką od lat i choć sam reguluję nawiewy to najważniejsze, że ona trzyma zadaną temperaturę. Są kraje gdzie można ją kupić oddzielnie dla Active, u nas w pakiecie - chyba, że nowy cennik coś zmieni.