Cytat:
|
Sama nawigacja w Fordzie jest bardzo słaba - Here i stare mapy kiepsko się spisują.
|
To tych map nie aktualizują? Ja akurat korzystam z Here na telefonie. Aplikacja działa trzy razy szybciej od Map Google. Ta ostatnie nie potrafiła mnie ostatnio doprowadzić do parkingu w Galerii Krakowskiej. Były dwa podejścia, które prowadziły mnie do wejść głównych a nawigacja nie była w trybie pieszym... Po włączeniu Here trafiłem na parking. Here ma też bardzo dobre podpowiedzi np. "Trzymaj się prawej strony" itp. Są też informacje o korkach. No chyba, że w Focusie to inna aplikacja niż na telefonie.
Jeszcze z tego co wiem, nawigacja w Focusie współpracuje z wyświetlaczem Head-Up (jeśli ktoś ma).
Cytat:
|
W wersji standardowej masz bodajże 6 podstawowych głośników także B&O, więc jakość dźwięku nie jest zła.
|
A wie ktoś czy pozostałe trzy (subwoofera nie liczę) można sobie zamontować samemu? Tj. czy są puste otwory (najlepiej jeszcze z kablami
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )?