View Single Post
Stary 16-04-2019, 10:25   #328
mdmowski
ford::advanced

Imię: Maciej
Model: Focus MK4 Vignale
Silnik: 2.0 EcoBlue 150KM
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Oczekiwanie na odbiór, zmiany w specyfikacji zamówienia.

Cytat:
Napisał damiancd Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do kolorów - my byliśmy zdecydowanie na śliwkę w Vignale, ale tak się złożyło, że Dealer miał na placu i śliwkę i ruby reda, no i padła decyzja na ruby red, także warto na żywo obejrzeć sobie dwa kolory przed podjęciem decyzji
Miałem dokładnie tak samo. Jednak na żywo ten Dark Mulberry wygląda trochę inaczej, dla mnie na minus. Chrome Blue także na zdjęciach wygląda lepiej.

Cytat:
Napisał tryhp3 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To tych map nie aktualizują? Ja akurat korzystam z Here na telefonie. Aplikacja działa trzy razy szybciej od Map Google.
Aktualizują co jakiś czas, ale chyba chwilowo jeszcze nie ma aktualizacji dla nowej wersji Sync. Dodatkowo te mapy nie będą najnowsze tylko jakoś z 2018 roku i to pewnie Q1.
Odnośnie Google Maps to nie będę się wypowiadał co do ich prowadzenia, bo jest jednak dużo zwolenników tej darmowej nawigacji często prowadzącej po polach czy ścieżkach górskich. Na szczęście jest wiele alternatyw na rynku, każdy znajdzie coś dla siebie.
Cytat:
Napisał tryhp3 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeszcze z tego co wiem, nawigacja w Focusie współpracuje z wyświetlaczem Head-Up (jeśli ktoś ma).
Tak, to połączenie z HUD jest fajne. Szkoda tylko, że te wskazówki są z reguły nieaktualne (stare mapy).

Cytat:
A wie ktoś czy pozostałe trzy (subwoofera nie liczę) można sobie zamontować samemu? Tj. czy są puste otwory (najlepiej jeszcze z kablami )?
Tutaj nie pomogę, bo u mnie jest akurat komplet nagłośnienia.
mdmowski jest offline   Odpowiedź z Cytatem