View Single Post
Stary 17-04-2019, 18:07   #388
AdoKrycha007
ford::professional

Imię: AdoKrycha007
Model: Focus MK3 Kombi i Focus MK4 Kombi
Silnik: 1,6 Duratec 105 KM Euro 5 (MK3) i 1,5 EcoBoost 150 KM Euro 6 (MK4)
Rocznik: 05.2014 (MK3) i 09.2019 (MK4)
Domyślnie Odp: Oczekiwanie na odbiór, zmiany w specyfikacji zamówienia.

Cytat:
Napisał colin23 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I bądź tu człowieku mądry. Juz miałem wszystko Na plus/minus Kia: silnik 204KM, brak dziury w podłokietniku do przewozu nart (wiem że to pierdoła ale jadą na szybko na narty w 3 osoby to duża wygoda), gwarancja 7 lat.
Focus też ma 7 lat gwarancji, za dopłatą, ale spokojnie można utargować. i nie z takimi debilnymi obostrzeniami jak Kia, Ja 5 lat dostałem na wejściu, a teraz z racji opóźnienia daty odbioru (na umowie mam mieć dostarczone auto do 15.05, a się nie wyrobią) dostanę na 7 lat.

Bump:
Cytat:
Napisał FrogsterPL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wbrew temu co sądzi AdoKrycha007, Hankook od pewnego czasu to już bardzo porządny producent opon.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wbrew temu co sądzi opozycja, w Polsce wszystko jest zajebiście...

Hankook nie jest i nie prędko będzie klasą premium, zresztą wystarczy po sklepach popatrzyć, wszędzie są w środkowej kategorii. Nie twierdze, że to badziewna opona, ale po prostu nie jest klasą premium. Gdy zamiast Conti dają Hanko, to sobie przemnóż oszczędność producenta razy ilość wyprodukowanych aut.

Bump:
Cytat:
Napisał stew66 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Możesz go wyłączyć, zmieniając w ustawieniach i będzie działał z pilota-kluczyka.
czy po wyłączeniu w opcjach tego dotykowego kluczyka, nie da się już ukraść auta "na walizkę" ?

Ostatnio edytowane przez AdoKrycha007 ; 17-04-2019 o 18:21
AdoKrycha007 jest offline   Odpowiedź z Cytatem