Temat: [Focus 2014-2018] Lusterko fotochromatyczne - montaz
View Single Post
Stary 21-04-2019, 06:25   #4
Andrzej_K
ford::professional

Imię: Andrzej
Model: Focus MK3 Kombi Titanium
Silnik: 1,5 TDCI Duratorq 120 KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Lusterko fotochromatyczne - montaz

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Brak pomysłowości młodzieży w rozwiązywaniu problemów mnie emeryta potrafi załamać...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki za komplement. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , ale niestety, młodzieżą przestałem być
około pół wieku temu.

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A wystarczy minuta zastanowienia, następnie poszukanie na allegro stosownego przedmiotu z odpowiednimi zdjęciami i już wiadomo gdzie "corpus delicti" ma zaczepy i jakie...
Mi wygooglało się tylko to: https://allegro.pl/oferta/ford-focus...czu-7179281592

Tu jest zdjęcie bez zaczepów, więc liczyłem, że ktoś z dyskutantów tego wątku "ruszy na pomoc"
https://forum.fordclubpolska.org/sho...Fenie+czujnika

Zrobiłeś to Ty, więc wielkie Ci dzięki.

Cytat:
Z taką wiedzą to dalej już tylko potrzebne są odpowiednie narzędzia (...) i stosowana sprawność w rękach...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wiedza już jest, gorzej z tą "sprawnością", a szczególnie z cierpliwością.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg Osłona czujnika deszczu.jpg (54.1 KB, 150 wyświetleń)