Cytat:
No właśnie robi, ale 1,5 z GPF i też nie tak od reki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. I one z GPF wychodzą całkiem podobnie jak stare 1,5 czy 1,6. Bez GPF lepiej.
Natomiast nie widziałem żadnego innego niż Twój 1,0.
|
Robi wszystkie z GPFami, nawet nowego STka już mogę zrobić, tylko niech ktoś go zamówi i do nas przyjedzie :-) 1.0EB z GPFem robiłem kilka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wykresu Foniego Fiesty nigdzie nie wrzucałem, więc widziałeś cos innego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
1.5z GPFem wychodzą bez porównywalnie lepiej jak stary 4-o cylindrowiec bez filtra
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tylko wersje z AT robi się słabej z uwagi na skrzynię. Natomiast MT...przebieg momentu bije na głowę starego 1.5EB
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.