Temat: [Focus 2018- ] Wrażenia z jazdy nowym modelem
View Single Post
Stary 29-04-2019, 08:23   #683
playlikeapro
ford::beginner

Imię: Michał
Model: Focus
Silnik: 1,5 Ecoboost 150KM
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Wrażenia z jazdy nowym modelem

Cytat:
Napisał damiancd Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

CCD - mistrzostwo świata, jak ja współczuje przyszłym kupującym, że nie mogą tego dołożyć (chociaż to się jeszcze okaże), ZDECYDOWANIE najlepszy gadżet z całego samochodu. Pomimo 18" (które jednak czuć na drobnych nierównościach, że balon nie pracuje) w trybie komfortowym jest bardzo wygodnie, po zmianie na sport odczucia są, jakbyś wymontował zawieszenie i wrzucił gwint, każdy dołek czuć, miałem okazję trochę w tym trybie polatać po zakrętach i "rogalach" na obwodnicy, ło matko, brakuje do pełni szczęścia tylko szpery, no pilot sporty 4 też pewnie jakiś udział w tych odczuciach mają Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Odwrotne uczucia do tego co było w Civicu w którym jeździłem, gdzie między dwoma nastawami (bo tylko tyle jest) nie czułem dużej różnicy. No i tu taka opinia poboczna - kobieta na miejscu pasażera też idealnie odczuwa te zmiane, także to nie urojenia kierowcy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Wielowahacz (standard) i CCD jako opcja zostaje w Vigniale. Mam ofertę według nowego cennika który jest już u delearów.
playlikeapro jest offline   Odpowiedź z Cytatem