View Single Post
Stary 29-04-2019, 17:34   #497
dziedzic
ford::average

Model: Ford Focus Vignale kombi automat
Silnik: 1.5 EcoBoost 182 KM
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Oczekiwanie na odbiór, zmiany w specyfikacji zamówienia.

Cytat:
Napisał mastachaz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a co z nimi nie tak ?
Dla zasady, nie lubię zmian reguł w trakcie gry.
Zastanawiam się jak będzie wyglądał słupek A obłożony tworzywem przy desce rozdzielczej obszytej skórą... Takie to premium w wydaniu forda...
Zastanawiałem się jeszcze nad C klasą kombi 2.0 benzyna turbo w automacie 9 biegów. Jeździłem takim (roczny) i prowadzi się sporo lepiej, zawieszenie lepiej wybiera nierówności, ma większą dynamikę i wygląda bosko w pakiecie AMG. Jakość materiałów w środku też sporo lepsza. A Focus przekonał mnie wielkością bagażnika bo cena zbliżona...
Ale coraz częściej myślę o tym meśku...

Bump:
Cytat:
Napisał tomaslfc14 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jaka specyfikacja konkretnie wjeżdża na produkcję? W pale mi się to nie mieści, szczerze mówiąc... Jest tu jeszcze jakiś naiwniak, który tak jak ja auto zamówił w styczniu, wciąż nie ma nawet wyznaczonej daty produkcji i łudzi się, że coś nagle przyspieszy?
Vignale kombi diffused silver 1.5 182KM automat +parking+winter+design2+b&o+klapa el.
Może Vignale ma priorytet...
Odbiór w czerwcu. 20.05 zaczyna sie produkować

Bump:

Ostatnio edytowane przez dziedzic ; 29-04-2019 o 17:56 Powód: Dopisek
dziedzic jest offline   Odpowiedź z Cytatem