View Single Post
Stary 30-04-2019, 07:59   #505
potraff
ford::advanced

Imię: Wiktor
Model: Focus cztery z kartonem mleka a był mondeusz cztery
Silnik: EB
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Oczekiwanie na odbiór, zmiany w specyfikacji zamówienia.

Cytat:
Napisał Focus591 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Auto prowadzi się bardzo pewnie, o wiele pewniej niż ten z silnikiem diesla. Nie buja go przy bocznym wietrze na autostradzie jak mialo to miejsce w tym z dieslem. Jest całkiem miękko i pomimo 18tek nie czuć dziur w jezdni a na pewno mniej niz w tym z belką. Teraz jazda jest jeszcze bardziej przyjemna dla mnie, jest też ciszej.
O i w końcu jest ktoś, kto miał styczność z obiema wersjami zawieszenia.
Ja porównałem sobie moją belkę do wielowahacza z mk3, ale to była jazda po nowej nawierzchni. Nie było czuć wielkiej różnicy, ale to kilka km jazdy, więc nie jest to opinia jakoś bardzo miarodajna.
Cytat:
Napisał tomaslfc14 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A wytłumaczy mi ktoś na prosty, chłopski rozum jaka jest różnica pomiędzy tymi zawieszeniami?
Na pewno tańsze rozwiązanie w produkcji, sprzedawane w droższej cenie.

Co do GPF, ja mam już 1,7 (1,0) nalatane i mi się nie odzywa GPF, ale ja póki co poza jadzą po mieście co chwile jeżdżę jakieś trasy.
potraff jest offline   Odpowiedź z Cytatem