Temat: [Focus 2018- ] Wrażenia z jazdy nowym modelem
View Single Post
Stary 30-04-2019, 18:09   #705
vegeciak
ford::advanced

Model: a
Silnik: a
Rocznik: a
Domyślnie Odp: Wrażenia z jazdy nowym modelem

Cytat:
Napisał Matti_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak ale zima jak ci zamarzną to nie jest to fajne. Miałem tak w sprinterze i nie było to ciekawe rozwiązanie.
Dzięki za sugestię. Chodzi o to, że wtedy całe wycieraczki przymarzają i nie da się z nich korzystać czy że ciężko jest odetkać same dysze i tylko płyn nie leci?
Cytat:
Napisał potraff Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mnie się podoba, bo nie są na masce Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Teraz chyba w mało którym aucie spryskiwacze są na masce. Raczej większość producentów chowa je pod spodem. Umiejscowienie dysz to niby pierdoła, ale ciekawiło mnie jak to wygląda w Focusie, a na jeździe testowej nie miałem okazji samemu przetestować. Jeszcze raz dzięki za zdjęcie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
vegeciak jest offline   Odpowiedź z Cytatem