Temat: [Mondeo 2014- ] dołożenia dodatkowego wygłuszenia
View Single Post
Stary 01-05-2019, 12:53   #35
stary1977mj
ford::average

Imię: max
Model: Ford Mondeo MK5
Silnik: 2,0 Tdci 180KM
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: dołożenia dodatkowego wygłuszenia

Twoje "obiektywne" odczucie,nie jest tu żadnym wyznacznikiem.To,ze ty uważasz że auto jest ciche nie oznacza wcale że takie jest.Dla jednych synonimem cichego auta jest Lexus LS 500,a widziałem takie auto które było dodatkowo wygłuszane przez specjalizującą się w tym firmę.Uwież mi,że gdybyś się przejechał takim autem,to stwierdził byś że twój mondek jest głośny jak młockarnia....
Co do zestawienia które przesłałem ,jest to zbiór danych technicznych podawanych w swych specjalizacjach przez producentów...Oczywiście masz rację że opony,paliwo,droga,warunki atmosferyczne maja kolosalne znaczenie,ale jak sam widzisz pomimo że Mondek jest zachwalany jako takie ciche auto to do końca tak nie jest i czy się z tym pogodzisz czy nie to już twój problem.
Ja wątek założyłem,żeby ludzie pochwalili się swoja wiedzą na temat dołożenia dodatkowego wygłuszenia w MK5,a nie rozpatrywania co było pierwsze jajko czy kura lub czy blondynki są ładniejsze czy brunetki....a niestety ten watek na takie tory zszedł.

JEŻELI TAK MA TEN WĄTEK WYGLĄDAĆ,TO PROSZĘ MODERATORA O JEGO USUNIĘCIE.

Ostatnio edytowane przez stary1977mj ; 02-05-2019 o 15:40
stary1977mj jest offline   Odpowiedź z Cytatem