Witam.
Mam Mondeo polifta z 2012 r. kombi. Dokładałem sobie ostatnio oryginalne DRL do niego bo mi się zaślepki nie podobały(miałem wiązkę zderzaka na DRL, halogeny i PDC). Korzystając z tego że musiałem zdjąć zderzak zamontowałem czujniki pdc bo moja wiązka główna z przodu to ogarnia. Rozebrałem jednak prawą stronę bagażnika i tam niestety pustka. Nic tylko zielona wtyczka do modułu haka(tak mi się wydaje że do tego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.). Nie mam oryginalnych czujnikowy z tyłu.Chciałem zapytać co muszę dołożyć żeby zaczęło to wszystko działać. Wiem na pewno że wiązkę tylnych czujników, którą chce zakupić razem z wyjściem na tmps i bliss (jak znajdę). Mój bcm to ogarnia bo już sprawdzałem. Czujniki i koszyczki też muszę kupić. Na pewno muszę kupić również park assistan. Ale nie wiem czy moduł komfortu też mi jest potrzebny. No i muszę aktywować w kompie jak złoże do kupy. Czy coś jeszcze mi jest potrzebne. Prosiłbym również, w miarę możliwości o podanie nr. części które mam kupić? Jeśli temat już był to sory i proszę o przeniesie. Pozdrawiam