View Single Post
Stary 02-05-2019, 14:04   #578
dziedzic
ford::average

Model: Ford Focus Vignale kombi automat
Silnik: 1.5 EcoBoost 182 KM
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Oczekiwanie na odbiór, zmiany w specyfikacji zamówienia.

Cytat:
Napisał tomaslfc14 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie pamiętam dokładnie, a nie mam dokumentów przy sobie. W każdym razie mój egzemplarz kosztuje po negocjacjach 101700 + darmowy pierwszy przegląd. Leasing mam 10% wpłata początkowa, 59 rat po niecałe 1300 zł brutto i wykup 25%. Przelicznik raty wyniósł 1.27 albo 1.28, a w fordzie to samo PKO dawało przelicznik 1.41 xD Tak więc macie też odpowiedź jak się doi nieświadomych klientów w takich salonach xD
Zanim zamówiłem samochód byłem u 4 dealerów Forda i u każdego były inne warunki leasingowe. Rozrzut na poziomie 2,5%. Jak już zamówiłem samochód to dzwonił do mnie jeden z dealerów u którego nie zdecydowałem się na zakup i jak mu powiedziałem o różnicy w leasingu to powiedział, że szkoda, że nie przyjechałem bo by mi jakiś lepszy leasing znaleźli Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W sumie pomiędzy najdroższą a najtańszą ofertą na ten sam samochód z leasingiem wyszło ponad 9000złGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tylko, że we wszystkich salonach mówili mi, że na Focusa ubezpieczenie 3,3% a tu gdzie zamówiłem 3,6% bo na firmę jest większe. A tam też mówiłem, że na firmę bo mi leasing przecież wyliczali...
dziedzic jest offline   Odpowiedź z Cytatem