View Single Post
Stary 02-05-2019, 14:33   #579
vegeciak
ford::advanced

Model: a
Silnik: a
Rocznik: a
Domyślnie Odp: Oczekiwanie na odbiór, zmiany w specyfikacji zamówienia.

Cytat:
Napisał dziedzic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jak mu powiedziałem o różnicy w leasingu to powiedział, że szkoda, że nie przyjechałem bo by mi jakiś lepszy leasing znaleźli
Takie gadanie to sobie można darować. Skoro miał taką atrakcyjną ofertę, to dlaczego jej nie zaproponował wtedy, gdy u niego byłeś?

Przed zakupem również odwiedziłem wielu dealerów. Jednego na sam koniec negocjacji wprost zapytałem, czy to jego ostateczna oferta, bo jadę jeszcze odwiedzić inne miejsce i nie wiem, czy w razie czego jest sens jeszcze do niego wracać. Odpowiedział, że on już naprawdę zrobił co mógł, konsultował się z szefem, udzielił wszystkich dostępnych rabatów, sprzedaje niemal po kosztach, blablabla. Pożegnałem się, powiedziałem że przemyślę temat.

Po kilku dniach zadzwonił z pytaniem, czy już podjąłem jakąś decyzję. Odpowiedziałem, że tak i niestety zamówiłem samochód u innego dealera, który zaoferował korzystniejsze warunki (bez podawania szczegółów). Co usłyszałem? Niemal słowo w słowo to, co Ty - "szkoda, że do niego nie wróciłem, bo również mógł jeszcze nieco zejść z ceny".
vegeciak jest offline   Odpowiedź z Cytatem