Cytat:
|
Nigdy w życiu nie sprzedam samochodu rodzinie czy znajomemu.Nawet takiego w którym olej zmieniam co 5yys. I tak obrobią ci dupę jak się zdarzy byle pierdoła.
Wiesz sam wiele lat jeżdziłęm samochodami za 20-30 tys.zł i sam zmieniałem.A dziś właśnie nie chce mi się myć brudnych rąk i wczołgiwać pod samochód skoro mnie stać na nowy na gwarancji.Ani nie widzę powodu żeby płacić za to dodatkowo nawet 2x230 zł.Ja przejadę 100-150 tys. km i ten silnik wytrzyma jak nie to wsadzą nowy,wiem że dużo osób chciałoby kupić "nowy" 4 -5letni samochód za 1/3 jego wartości ale niestety to ich zmartwienie bo dzis te samochody maja olej zmieniany co 30 kkm i często przebiegi 200-300 tys.Kończy życie silnik,turbina,wtryski skrzynia zawieszenie.Niestety,tak dziś wygląda motoryzacja tylko ludzie nie mogą tego znieść.
Dokładnie.
|
Dokładnie dzisiaj ludzie chcieliby kupic auto za poł darmo to sie zgadza, ale są ludzie którzy odkładają sobie pieniążki na auto powiedzmy tak 2 lata wyrzeczeń a żeby kupić coś 2-3 letniego, tylko niestety przez takich jak ty czekają ich potem duże wydatki bo tobie kolego którego podobno tak bardzo "stać' na wszystko nie chche sie wymienić oleju
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. I to jest własnie typowe polskie cebulactwo "sprzedam a następny dostanie po dupie". Za to kocham ten smutny jak dupa kraj