Temat: [Focus 2011-2014] Woda we wnęce na koło zapasowe
View Single Post
Stary 04-05-2019, 18:30   #192
PitersonR
ford::amateur

Model: Focus MK3
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Woda we wnęce na koło zapasowe

Cytat:
Napisał krakersik Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ściągnij obicie i zobacz otwór zaślepiony pierwszy od dołu czy nie przecieka. jest tam taka komora, poza tym pod spodem pod zderzakiem jest zaślepka plastikowa, wyciagnij ją i zobacz czy poleci woda (musisz polozyc sie pod auto)

3 posty wyżej masz fotki, ja tam miałem wodę, a patrząc po twoich fotach będzie to samo. łatwe do ogarnięcia, ja mam już spokój.
Który otwor masz dokładnie na myśli? Jakaś fotę możesz wrzucić? I skąd by się tam woda lala? Gdzieś od klapy?
Co do zaślepki pod zderzakiem to jedyne co widze po prawej stronie auta to kawałek gumy z przewodami, ale to chyba nie o tym mówisz. Nic innego, co by miało przypominać zaślepkę nie widze;(

Edit: chyba namierzyłem miejsce, które masz na myśli, ale tam jest suchutko. Sprawdziłem po obu stronach auta - ani śladu wody. Jest tam wygłuszenie, gąbki, które są suche, a raczej nie wyschłyby aż tak bez ekspozycji na słońce.

Ostatnio edytowane przez PitersonR ; 04-05-2019 o 18:35
PitersonR jest offline   Odpowiedź z Cytatem