Temat: [S-MAX 2006-2015] Jakie radio z Android
View Single Post
Stary 04-05-2019, 18:30   #1536
re1
ford::amateur

Model: mondeo
Silnik: 2.0
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Radio 2 Din Android

Cytat:
Napisał yaris1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kolego ten wbdudowany canbus jest w radiach nowszych Eunavi i nie za bardzo je znam więc nie wypowiem się na ten temat.
Wracając do twojego pierwszego pytania o owince gdy w pośpiechu oglądałem zdjęcia w opiniach bodajże 2 lub 3 opinia ze zdjęciami, zauważyłem że na jednym ze zdjęć Converse jest opcja radia i CD ale była ona szara więc nieaktywna lecz teraz przeglądałem starsze zdjęcie i widzę że jednak wspiera Converse i klimatyzację , pisałeś też że wybierasz opcję 3 czyli z 8-core i 4 GB pamięci RAM to dobry zestaw więc dla pewności napisz do sprzedawcy i spytaj o szczegóły takie jak czy zawarty w tym zestawie nr3 jest procesor PX5 jeśli nie to niech sprecyzuje. Jaki jest procesor radia.
Bo w opisie brakuje tych danych
Swoją drogą ja bym na twoim miejscu kupił owince pod jednym warunkiem MUSI POSIADAĆ PX5 NA POKŁADZIE
Uzasadnienie dlaczego właśnie to a dlatego że bez żadnych modyfikacji działa Converse

W tej wersji najwyżeszej jest px5.
jak wejdziesz przez zwykłą stronę a nie przez aplikacje w tel. to jest tabela porównująca wszystkie opcje (opis zdj. poszczególnych modeli.czyli )od k1-low do k3 high
jest dsp na 8 kanałów.
radio ic to:TEF6686
amplifier ic: TDA7851L
dwa typy navi: gps i glonass

wszystkiego dobrego.
pzdr.

Ostatnio edytowane przez re1 ; 04-05-2019 o 18:38
re1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem