Kochani,
Poszperałem trochę w sieci i w tym wątku, chociaż przy 487 stronach to nie takie proste
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mojej kobiecie w aucie nie działa Bluetooth i wejście Aux. Już wiem, że padł moduł, który dzisiaj wyciągnąłem z auta i ma oznaczenie 8M5T-19G488-CK. Ona sama nie posiada żadnych informacji na temat działania tej instalacji, bo chyba od samego zakupu (kilka lat) auta nie działało.
Bardzo jej zależy na porcie USB, ale z tego co wiem z sieci i forum to wiąże się z wymianą wiązki, gniazda w kokpicie i programowaniu w ASO? Jeśli się mylę proszę o wyprowadzenie z błędu.
Powoli skłaniam się do wymiany samego modułu i zrezygnowania z opcji USB z powodu wyżej wymienionych informacji. Czy jeśli kupię taki sam moduł jak mam wyciągnięty to będzie działać BT z AUX?
Jeśli ktoś uprzejmy byłby w stanie mnie krok po kroku przeprowadzić przez to na priv, albo jest z okolic Zgorzelca/Bolesławca i pomoże to stawiam kilka piwek za pomoc.