Cytat:
|
Do chwili gdy otrzymamy nową specyfikację 2019.75 do rąk to wygląda na to, że nic nie jest pewne.
|
Wtedy niestety też nic nie będzie pewne. Baa... Może być nawet gorzej niż jest teraz.
Zagraniczne cenniki Focusa w specyfikacji 2019.75 w ogóle nie wspominają o tym, jaki rodzaj zawieszenia montowany jest w danej wersji. W naszym (gdy już w końcu się pojawi) prawdopodobnie będzie podobnie. Wtedy w specyfikacji dołączanej do umowy zapewne też nie znajdzie się ta informacja - pozostanie zakup w ciemno bez możliwości zakwestionowania ewentualnej belki przy odbiorze (bo wątpię, żeby jakiś handlowiec dopisał na umowie ręcznie informację o wielowahaczu).
U mnie natomiast sytuacja wciąż jest "dynamiczna"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeszcze kilka dni temu zdecydowanie odrzuciłem wersję ST (stwierdzając, że dopłata jest jednak zbyt wysoka), po czym trafiłem na taką ofertę:
http://grupabemo.pl/oferta/oferta-po...astFullQuery=1
Może faktycznie Ford zszedł nieco z marży i wersja ST po rabatach będzie dostępna w fajnych pieniądzach. Jak szukałem ST-Line, to Bemo Motors nie miało najniższych cen w Warszawie, więc być może i z tych 125 tysięcy udałoby się coś urwać, a wtedy byłaby to naprawdę rewelacyjna cena za potwornie mocne i nieźle wyposażone auto.