Cytat:
Czy ja coś robię źle czy tak jak mi powiedział sprzedawca przy próbnej jeździe asystent musi się "nauczyć" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Jakie są wasze doświadczenia.
|
Raz, może dwa razy sobie to potestowałem w nowym aucie, czyli ta 'nauka' to jakiś kit. Nie było problemów z żadnym parkowaniem - równolegle spokojnie, a prostopadle mieścił się nawet na naszych polskich parkingach, gdzie ciężko drzwi otworzyć po zaparkowaniu. W takich wąskich (pseudonormalnych) miejscach parkował na 5-7 razy, ale zaparkował idealnie po środku.
Dla mnie, póki co, zbędny bajer, gdy potrafisz samemu operować autem. A gdy dodatkowo masz wspomaganie czujnikami i kamerami to już w ogóle bajka.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak dalej będą problemy to sprawdziłbym czujniki parkowania, może są jakieś zabrudzone.
Cytat:
tak, auto właśnie stoi w ASO gdzie próbują dojść co ta skrzynia wyczynia...
|
Powodzenia! Oby naprawili/wymienili na sprawną, bo szkoda zębów.
Z innej beczki trochę.
Gdy pojeździsz troszkę dynamicznie i wracasz do normalnej, spokojnej jazdy, takiej bardziej miejskiej ~60km/h, to odczuwasz u siebie zwiększone wibracje jakby dwumasa nie wyłapywała/wytłumiała drgań? Tryb jazdy bez znaczenia.