Cytat:
|
Takie odpowiedzi właśnie najbardziej mnie bawią.Chyba nie masz co robisz ,że chce Ci się takie odpowiedzi pisać zamiast poradzić mądrą radą jeśli masz wiedzę. Jak bys chciał wiedzieć to czytam fora i przeglądam juz internet od tygodnia i ile forum tyle opini. Dlatego zgłosiłem się tutaj o rade bo chce sprawdzić wszystko. Więc zastanów się człowieku zanim coś napiszesz i ocenisz kogoś z góry...
|
Z Twojego pytania wynika, że nie jesteś zadowolony z aktualnych żarówek - zgaduje, że słabo świecą. Moja rada jest taka: czy OSRAM czy Phillips to nie ma znaczenia. Musisz się jedynie zdecydować, czy wolisz żarówki lepiej świecace ale o krótszej żywotności, czy jednak pozostaniesz przy tych standardowych, wprawdzie słabiej świecących, ale o większej żywotności - co w połączeniu z kwestią trudności wymiany żarówki w Mk5 ma swoje plusy. Jeśli wymiana żarówek i koszt Cię nie odstrasza - to bierz te najmocniej świecące. Wszystko jedno czy z firmy O. czy P. (może tez byc B) - to wszystko produkty zbliżonej i wysokiej klasy. Aha, żarówki te mocniejsze ( o krótszej żywotności) nie lubią wstrząsów oraz częstego wł/wył. - więc weź pod uwage po jakich drogach i w jaki sposób jeździsz podejmując decyzję.