View Single Post
Stary 09-05-2019, 12:12   #667
tomaslfc14
ford::beginner

Imię: Tomasz
Model: Ford Focus
Silnik: Benzyna
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Oczekiwanie na odbiór, zmiany w specyfikacji zamówienia.

Cytat:
Napisał Janisek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No a jak wypadła Corolla ?
Miałem wersję Selection z silnikiem benzynowym i manualem (jak coś to biorę automata). Samochód na żywo naprawdę piękny, w środku pełno bajerów, czego tylko dusza zapragnie, fotele sportowe mega wygodne i super połączenie materiałów (skóra i alcantara). Ze spalaniem szału nie ma, ale ja od kilku lat nie jeżdżę manualem, więc wynik koło 9 litrów po Wrocławiu ciężko mi fachowo ocenić. Fajnie wyciszony, ale przy 150 km/h na autostradzie robi się już dość głośno moim zdaniem przez szumy. Na tylnej kanapie miejsca na nogi niekoniecznie powiedziałbym, że sporo (mam 187 wzrostu). Mam więc teraz ból głowy, naprawdę. Focusa (st-line 1,5 EB 150 km HB + comfort, winter, design2 + navi + system B&O) mogę mieć za 99,7k ostatecznie, a Corolla ze słabszym silnikiem koło 105 myślę, że by się udało utargować. Panowie, Focus, nie? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tomaslfc14 jest offline   Odpowiedź z Cytatem