View Single Post
Stary 10-05-2019, 19:51   #5896
kocur
ford::average

Imię: Jacek
Model: Mazda CX30
Silnik: 2.0
Rocznik: 2024
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał kaan1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

ograniczenie do 70-ciu (z regularnych 100 km/h,)

Jadę lewym 130 km/h (nie chcę jechać prawym po dziurach ale też nie chcę byc zawalidrogą na lewym).

Wciąż za mało. Cały czas ktoś gna 20-40 km/h więcej, siada na zderzzaku i mruga światłami abym zjechał na prawy pas. :

Sam sobie dałeś odpowiedź Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A jakby tak każdy jechał to 70 na ograniczeniu to co by się stało?
Jadąc 100 albo więcej drogą gdzie są normalne przejścia dla pieszych to proszenie się o trupa.

Lubię dynamiczną jazdę (niekoniecznie znaczy to szybką) - i wkurza mnie taki co rusza 5 sek po zmianie na zielone i taki co na 50tce leci 100 bo przecież dwupasmówka.

Dlaczego na obwodnicy Krakowa koło mnie codziennie jest minimum 1 dzwon a są dni kiedy są 3 w ciągu dnia? Bo 80% jedzie więcej niż 120 dopuszczalne - bo przecież "autostrada"...

Tak off top w temacie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.