Cytat:
Statystycznie, tak po znajomych, po rodzinie, po moich klientach stacje Orlen to najgorsze dziadostwo. Sam tam zatankowałem wachę do motocykla pomieszaną w olejem opałowym. Wielu znajomym też się przydarzyło. W aucie to ujdzie w wysilonym motocyklu nie ma przebacz. Ajenci Orlenu, franczyzobiorcy są wyciskani finansowo jak cytryna przez koncern matkę. Zmusza to ich do....
Mam kumpli którzy siedzą w branży paliwowej, od kierowników stacji sprzedawców. Orlen, nigdy, nawet się z roboty stamtąd pozwalniali Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oczywiście każdy robi jak uważa, że se dobrze robi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Chcesz tanio i patriotycznie to wpadaj na stacje LOTOS tylko te z oznaczeniem OPTIMA
|
Nie wiem jak się do tego odnieść, wszyscy znajomi, rodzina, nawet ja osobiście odkąd mam prawo jazdy leje tylko i wyłącznie na Orlenie, nikt nigdy w żadnym samochodzie nie miał problemu z paliwem, a były to naprawdę różne marki. W swojej karierze chyba tylko dwa razy tankowałem gdzie indziej niż na Orlenie. Za to nigdy jeszcze nie lałem na żadnej marketówce, niby ich paliwo nie jest takie złe ale jakoś nie mam zaufania, poza tym jak coś jest dobre i działa no to po co to zmieniać?