Jakieś dziwne czasy nadeszły. Szuka się samochodu, a tu w zasadzie wersji do kupienia silnikowej żadnej na horyzoncie sensownej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kupa silników, a większosć to kupa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Może przyjdzie wylądować w Skodzie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Oczywiście dostałem też wykład, że auto jest ultralekkie, super szybkie i że "nie ma ch** we wsi na moje Audi!"
|
Nie byłem w UK to nie wiem, ale podobno tam marka AUDI i takie 20 letnie modele tego producenta są tym samym co u nas w PL stare Bemki z małolatem i blondynką starszą od niego
Bump:
Cytat:
|
Manualna klimatyzacja w takim aucie to jakaś pomyłka. Nie powinno być w ogóle takiej opcji.
|
Jest to komedyjne, ale na południu Europy gdzie chodziłem po komisach to sporo wypasionych opcji aut, w tym Fordy miały klimatyzację manualną
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie do zrozumienia w kraju gdzie upały są prawie cały rok