Z innej beczki.
Zainstalowałem dzisiaj SYNCa w wersji 3.4 (sama aplikacja) na wersję 3.3. (dla pytalskich -> nowsza wersja samego APIM musi byc nie można zrobic jeszcze "normalnie" upgrade z 3.0 > 3.2/3.3/3.4)
Ładna domyślna (niestety nie zrobiłem fotki - ale była juz prezentowana) skórka - niebieska.
Dwie róznice jakie zauważyłem w porównaniu z wersją 3.3:
- Navigacja GOOGLE bardziej integruje sie z autem. W IPC mamy pokazywane kierunki jazdy:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
- zaczął odpowiadać na przyciśniecia przycisk podgrzewanej kierownicy - obiawia się to piknięciem i wizualizacja przyciśnięcia. w Wercji 3.3 - nie było żadnych objaw nacisniecia.
Jak bede w samochodzie zrobie fotkę tej skórki.
BUMP: Podoba mi się
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.<br>
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.<br>
Bump:
Cytat:
|
Jak to ma mi Synca uwalić to ja może podziękował. Co do pliku Autoinstal to go rozumiem w pliku tekstowym txt. zrobić i jakie rozszerzenie mu dać?
Wysłane z mojego Mi MIX 3 przy użyciu Tapatalka
|
Jeśli dziękujesz za tą wersję to po co pytasz o plik autoinstall.lst ??