Cytat:
|
Czasem warto wyjść poza ramy swojego świata i posłuchać innych.
|
To ja poproszę abyś udowodnił lub poparł jakimiś tezami, że akumulator samochodu ma wpływ na zasięg pilota centralnego zamka.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak dla mnie to w Twoim przypadku był po prostu jakiś problem z przywieszonym modułem, który ustąpił po odłączeniu akumulatora (reset sterownika), i nieważne czy byś podłączył nowy czy stary...
Wysunąłeś twierdzenie, że wymiana akumulatora na nowy to naprawiła. Twierdzisz tak, to udowodnij dlaczego, bo dopóki tego nie zrobisz to jest zwykłe opowiadanie bajek.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z poważaniem.
Cytat:
|
Być może przyczyna leży w odbiorniku, lecz nie mam pojęcia jak on wygląda i gdzie szukać go w aucie.
|
Odbiornik pilota jest nad podsufitką w okolicy przedniej lampki. Wygląda on tak:
Jak się do niego dostać (musisz wymontować lampkę i jej ramkę):
Odłącz i przeczyść wtyczkę.