Odp: bluetooth trzaski
Tak bt i to co przez modul, idzie przez kanał aux- telefon,usb...Ten z koleji ma oddzielny kanał w procesorze w radiu. Cd i radio działa bez problemów o sa na innych torach a aux sie sypie. Nie ważne czy podepniesz inny modul otp. Puki co wymiana radia na nowsze. Moze predzej trafia radia ktore od poczatku mialy nie uzywany tor aux...Moze zbieg okoliczności tylko, nie wiem. Nie mam teraz czasu ale musze jeszcze sprawdzić czy ogranie radia przez ucdsa na nowo cos pomoze...Na pewno nie jest to wina can itp bo jedno z tych radyjek jeździ u ojca w mk3 i tam jest to samo na aux. Nie jest tez to wina koncowki mocy ( szkoda bo nowa to max 30zl) Sam update tez nie ma jakos na to wplywu bo bo spotykalem poliftowe z tym problemem.
Najśmieszniejsze było jedno radio które raz gralo na obie strony raz na jedna, kiedy juz miałem wrażenie ze zależy to od skrętu w lewo to potem znów na wertepach tak następnego dnia gralo bez względu na cokolwiek zeby po kolejnym nagle po kilku minutach sie zaczelo, raz oba kanaly raz jeden. Najlepsze ze chyba prawie zawsze pada lewy kanał a prawy jest ok. Oczywiście pisze tylko o tym co idzie przez modul czyli aux.
|