Temat: [Fiesta 2017- ] Nowa fiesta, jaka jest?
View Single Post
Stary 19-05-2019, 18:25   #403
wowo213
ford::average

Imię: Wojtek
Model: fiesta mk8
Silnik: 1.0
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Nowa fiesta, jaka jest?

Cytat:
Napisał mskgs Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jest śmieszne i ze sobą sprzeczne
Dokładnie.Kupując nowe auto przepłaca się na starcie,bo można poczekać rok,dwa kupić używkę i sporą ilość gotówki zaoszczędzić.Więc tym bardziej śmieszy mnie,że ktoś kupuje nowe auto,a potem płacze,bo za serwis musi zapłacić raz w roku 500-1000 zł w zależności od auta.Co przy cenie nowego auta,jest Moim zdaniem niedużą kwotą.Tym bardziej,że można zapłacić mniej,ale trzeba się pofatygować i kupić olej,filtry zajechać do ASO i zapłaci się tylko za wymianę.

Cytat:
Napisał luckyboy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja nie widzę w tym nic niedorzecznego. Kasa z nieba Tobie leci?
Nie,ale kupuje taki samochód na jaki Mnie stać w sensie (auto za gotówkę,oc,ac,serwis,paliwo)
A nie,że kupuje nowe auto (obojętnie jakie by to nie było) a potem kombinuje,bo następuje zderzenie z rzeczywistością,że utrzymanie nie jest tanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ciekawe czy AC wykupujecie,bo to dopiero drożyzna przy nowym aucie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez wowo213 ; 19-05-2019 o 18:37
wowo213 jest offline   Odpowiedź z Cytatem