View Single Post
Stary 20-05-2019, 20:47   #2271
pawex01
ford::average

Model: S-max
Silnik: 1,6 Ecoboost
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Czas się rozglądać - opony na lato i ...

Cytat:
Napisał CasualLounge Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam Was Panowie,

chciałbym się pochwalić. Udało mi się zakupić za 1.500zł Continental PremiumContact 6, produkcja 2019, rozmiar 225/50R17 - pewnie pamiętacie jak miałem ciągoty do Primacy3 215/55. Opony już założyłem, w przyszłości przełożę je do nowszego S-Max. Korzystając okazji zamieszczam pomiar bieżnika:

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Piękne oponki, gratuluję zakupu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja z mojego nowego kompletu opon firmy DUNLOP model Sport Maxx RT2 225/50/17 98 Y XL nacieszyłem się kilka godzin Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Po założeniu i jeździe próbnej moja radość z opon szybko się skończyła -przy 80 km/h autem nie dało się jeździć bicie kierownicy i olbrzymie wibracje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Drugi wulkanizator (polecany przez producenta) wyważał opony pół dnia , zamieniał koła itp, aż w końcu zalecił mi ich zwrot. Od 15.04 czekam na odpowiedź firmy #DUNLOP . Oczywiście opiszę Wam ze szczegółami jak zachowa się ta renomowana firma. Na chwilę obecną pomykam na zimówkach, ale przynajmniej podróżuję komfortowo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez pawex01 ; 20-05-2019 o 21:25
pawex01 jest offline   Odpowiedź z Cytatem