Cytat:
Witam Was Panowie,
chciałbym się pochwalić. Udało mi się zakupić za 1.500zł Continental PremiumContact 6, produkcja 2019, rozmiar 225/50R17 - pewnie pamiętacie jak miałem ciągoty do Primacy3 215/55. Opony już założyłem, w przyszłości przełożę je do nowszego S-Max. Korzystając okazji zamieszczam pomiar bieżnika:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Piękne oponki, gratuluję zakupu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja z mojego nowego kompletu opon firmy DUNLOP model Sport Maxx RT2 225/50/17 98 Y XL nacieszyłem się kilka godzin
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Po założeniu i jeździe próbnej moja radość z opon szybko się skończyła -przy 80 km/h autem nie dało się jeździć bicie kierownicy i olbrzymie wibracje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Drugi wulkanizator (polecany przez producenta) wyważał opony pół dnia , zamieniał koła itp, aż w końcu zalecił mi ich zwrot. Od 15.04 czekam na odpowiedź firmy #DUNLOP . Oczywiście opiszę Wam ze szczegółami jak zachowa się ta renomowana firma. Na chwilę obecną pomykam na zimówkach, ale przynajmniej podróżuję komfortowo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.