Temat: [Focus 2011-2014] Kamera cofania sync 1
View Single Post
Stary 21-05-2019, 11:49   #40
boncio
ford::expert

Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019
Domyślnie Odp: Kamera cofania a Sony 4,2”

Cytat:
Napisał Fiestaczek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@boncio , czy mógłbyś się podzielić swoją konfiguracją IPM-B z C-Maxa?
Gdybym tylko miał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja nie mam oemowej kamery, tylko chińską i tym samym nie mam modułu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dlatego pisałem, że mam ekran z zielonym złączem 4-pin LVDS HSD.
Oczywiście mam błąd, ale w niczym mi to nie przeszkadza. No i nie mam wizualizacji tylnych czujników. Natomiast mimo to zauważyłem, że mając kamerę znacznie bliżej podjeżdżam autem niż tylko na czujnikach.

Jak rozumiem kopię do licznika też zapisałeś? Wielu tu pisze, że nie ma potrzeby, tymczasem u mnie dopiero po zapisie kopii kamera zadziałała.

A soft wyświetlacza aktualizuje się np. kupując nowe mapy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wtedy zamiast napisów, są ikonki do 4 przycisków funkcyjnych.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg kamera.jpg (42.8 KB, 120 wyświetleń)
boncio jest offline   Odpowiedź z Cytatem