Temat: [Focus 2011-2014] Kamera cofania sync 1
View Single Post
Stary 21-05-2019, 12:03   #41
Fiestaczek
ford::average

Model: Focus MK3 Titanium, Kuga 3 PHEV ST Line X
Silnik: 1.6 EcoBoost 182PS, PHEV
Rocznik: 2011, 2020
Domyślnie Odp: Kamera cofania a Sony 4,2”

Cytat:
Napisał boncio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Gdybym tylko miał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja nie mam oemowej kamery, tylko chińską i tym samym nie mam modułu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dlatego pisałem, że mam ekran z zielonym złączem 4-pin LVDS HSD.
Oczywiście mam błąd, ale w niczym mi to nie przeszkadza. No i nie mam wizualizacji tylnych czujników. Natomiast mimo to zauważyłem, że mając kamerę znacznie bliżej podjeżdżam autem niż tylko na czujnikach.
Miałem kamerę też w Skodzie Karoq, potwierdzam że podjeżdża się DUŻO bliżej... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał boncio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak rozumiem kopię do licznika też zapisałeś? Wielu tu pisze, że nie ma potrzeby, tymczasem u mnie dopiero po zapisie kopii kamera zadziałała.
U mnie zadziałała zaraz po podłączeniu, konfig AS-BUILT robiłem zanim była podłączona kamera (dlatego jej wtedy nie usmażyłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )

Cytat:
A soft wyświetlacza aktualizuje się np. kupując nowe mapy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wtedy zamiast napisów, są ikonki do 4 przycisków funkcyjnych.
Kupiłem coś takiego: https://allegro.pl/oferta/sd-mapa-ka...sza-7911245318 ; wgrywał się jakiś update dość długo, screenshot z kamery jest właśnie po wgraniu. Ciekawe, muszę doczytać...
Fiestaczek jest offline   Odpowiedź z Cytatem