Cześć!
Dzięki za szybką odp.
Co do nabijania to robiłem to z uwagi na zużywanie się środka smarnego w układzie oraz starzenie czynnika. Mam taką zasadę że po zakupie auta zawsze robię sobie klimę bop nie mam pewności kto, co jak i gdzie serwisował
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Klima przed serwisem działała bez zarzutu (mam nadzieję że majstry z ASO nic nie skopali...)
Opowiedz proszę jak się sprawdza czy jest czynnik metodą z zaworkami ? Nie wiem gdzie i jak pokręcić aby 'zasyczało'
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam niestety kłopot ze zaczytaniem kodów błędów z panelu klimy zwykłym ELM327.
Próbowałem przez Android FORscan dwoma "dunglami" (BT i WiFi) ale widać żaden nie obsługuje Fordowskich rozszerzeń (MS/HS CAN).
W domu mam jeszcze jeden kabelek z USB i muszę go wypróbować bo na razie więcej nie wiem niż wiem
Czy ktoś może pomóc w rozkminie kodów jakie wyświetlił sam panel ? Nie umiem tego zinterpertować a szukanie kodów z połączenia wyświetlanych znaków nic nie wniosło (wszystki kombinacje kierują na silnik a nie klimę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
Z góry serdeczne dzięki za pomoc!!!