Taka sama lampka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Gdzieś może jeszcze ją mam (a' propos PW), ale muszę poszukać w piwnicy, a to nie prędko nastąpi, bo czasowo jest totalnie zagracona w związku z tymczasowo-remontowym upchnięciem tam czegoś, co pewnie nie zmieściłoby się w całej hali Ikea
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W tym temacie było o tym samym problemie:
https://forum.fordclubpolska.org/sho...d.php?t=279801
U mnie ten przełącznik zgłupiał, ale z pomocą zaprawionego w bojach człowieka, udało się przywrócić normalne zachowanie przełącznika. Po tamtej przygodzie nie chciałem już tej lampki rozbierać, ale jak pojawiła się opcja GHIA z mapnikami (na okoliczność zasilania kamerki z przetwornicy z USB podpiętej do lampki)m to była podmiana kompletna. Nowa lapmka ma suwak i przezornie obfotografowałem ją ze wszystkich stron przed montażem w aucie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Fotek starej lampki akurat nie mam.