View Single Post
Stary 22-05-2019, 23:22   #17
weuek
Zablokowany

Model: nie ford, rzecz jasna
Silnik: spalinowy
Rocznik: 2023
Domyślnie Odp: Focus to katastrofa

Cytat:
Napisał Fulara Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a ta 1.4 w kombiku to nie muł ? coś ty za 1.4 wziął
No jest. Ale jeśli 122 KM/200Nm/9.8s to jest muł, to jakim zwierzem określisz swojego? Albo s-maksa z duratekiem 2.0?

Musiałem sprawdzić co to ten "dis". Świetnie, właśnie się czegoś nowego nauczyłem. I to jest potęga forum. :-)

Szybkim i prostym testem na nieudolnie wymyślony pojazd focus mk2 (fl) jest to - tak źle to nie znajdziecie nigdzie, no może jeszcze w fieście mk7:

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Plus mocowanie na rdzewiejące słoneczko (jakby wkrętem normalnym nie można było). Nawet oczyścić to szczotką jest gorzej. Pomysł na tę cześć pojazdu z głębokiego wnętrza dupy. Kwintesencja bylejakości f.o.r.d.a.

Ciekawostką jest to, że ani w mk1 ani w mk3 nie ma tak dziecinnego pomysłu na nadkole. A to tylko jeden z mnóstwa drobnych badziewostw w tym modelu. Wielokrotnie o nich pisałem, ale ludziska kupują albo na wygląd albo z miłości/naiwności do marki.

Ostatnio edytowane przez weuek ; 22-05-2019 o 23:37
weuek jest offline   Odpowiedź z Cytatem