Odp: 2.0tdci 2004 zapalił na 2sekundy i zmarł
Ids oczywiście nie działa z moim urządzeniem i dalej stoję.Wczoraj wróciłem z operacji i naprawdę wiedział kiedy sie zepsuć .Wszystko stoi pod znakiem zapytania a nikt w okolicy nie posiada sprzętu ids(warsztat) a najlepsze jest to ze każdy odpowiada -musiałby Pan autem przyjechać gdzie mówilem na początku ze auto nie odpala to mam wrażenie ze mechanicy maja grupę inwalidzką.Odnosnie zaworu IMV tez wczoraj o nim pomyślałem ( koszt nowego ponad 200zl) a nie uśmiecha mi się ładować znowu w koszta jezeli nie będzie to( wymylem go w wanience ultradźwiękowe lecz bez rezultatu) .Przez ostatnie 2miesiace wpakowałem w niego przekraczając już wartość auta i stwierdziłem ze będę nim jeździł aż padnie lecz nie myślałem ze nadejdzie to tak szybko. Jak dziś go nie odpalę to idzie na szrot bo już mam dość ładowania kasy a książkę trzeba zamknąć (jedynej rzeczy której nie miałem potrzeby robić to właśnie pompa) i może teraz właśnie padła.
Na moim sprzęcie diagnostycznym był błąd czujnika walka -jak go odłącze ( jeśli jest uszkodzony czujnik ) to może zapalić ? Z góry dziękuje za odpowiedzi.
|